• De massagestudio in het centrum van Amsterdam

 • Massagestudio in het centrum van Amsterdam

  Midden in het centrum van Amsterdam heb ik mijn massagestudio. Door zijn unieke ligging aan een binnenplaats heerst er een natuurlijke stilte.

  Hier masseer ik op afspraak. Per afspraak zorg ik voor voldoende behandeltijd. Dit bevordert de kwaliteit van de massage, waar rust en aandacht voor u voorop staat.

  De massageruimte is uitstekende bereikbaar. Het ligt op plusminus 5 minuten loopafstand van Metrostation Nieuwmarkt. Wilt u met de auto komen, dan is er voldoende parkeermogelijkheid in 3 parkeergarages bij mij in de buurt.

  De openingstijden zijn op weekdagen van 10:00-20:00 uur en op za van 11:00-17:00 uur. 

  Zie voor meer informatie over tijden en tarieven de pagina Massagetijden en Tarieven.

 • Massagebehandeling in stilte en rust

  Het doel van mijn massage is uiteindelijk om de balans te verbeteren tussen het rationeel en emotioneel denken. Daar streef ik naar vanaf het moment dat u bij mij de massagestudio betreed.

  De rustige locatie draagt hieraan bij en ik werk indien ik dat nodig acht in stilte. Tijdens u bezoek staat het geluid van mijn telefoon uit en vraag ik aan u hetzelfde te doen. Ook is er geen (achtergrond)muziek.

  Deze kleine details helpen mij om zo goed mogelijk naar u te luisteren. Zodat ik u de massagebehandeling kan geven waarvan ik denk dat u daar het beste bij gebaat bent.

  Deze massagestudio midden in het centrum van Amsterdam draagt zeker bij aan de kwaliteit van de massagebehandeling. Ik ben daar zeer tevreden mee!

  MasseurPaul
  Krom Boomssloot 55 B, Amsterdam
  06-25087778
  masseurpaul@xs4all.nl

 • Uw massage ervaring stel ik erg op prijs. Wilt u mij een vraag stellen dan kan dat natuurlijk ook.

  U vraag of opmerking beantwoord ik binnen 24 uur

  Versturen